Bij Eetwinkel l’Apétit kan je dagvers bereide maaltijden kopen, afhalen of aan huis laten leveren. Maar wie zorgt nu precies voor die overheerlijke maaltijden aan huis? Team l’Apétit stelt zich voor.

Stefan roert in de potten

Chef stefan heeft al een stevige reputatie opgebouwd als het over het verwennen van je smaakpapillen gaat. Hij is afgestudeerd aan het gerenommeerde Spermalie instituut en was de voorbije 5 jaar chef kok in de keuken van restaurant L’Apétit. Zijn visie? Een eerlijke en dagverse keuken met zowel klassieke gerechten als culinaire hoogstandjes met een twist, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten.

Mark zorgt dat alles vlekkeloos verloopt

Mark, de broer van Stefan, zorgt voor het dagdagelijkse beheer van onze eetwinkel. Zijn talent? ijzersterke communicatie skills, oog voor detail maar ook een helikoptervisie op het geheel. Hij regelt onder meer de logistiek voor onze maaltijden aan huis service. Dankzij jarenlange ervaring met eventplanning is hij ook de geknipte man wanneer het over feestjes en bedrijfsevenementen gaat, Vraag hem maar eens naar eerdere succesnummers!

Special guest: Marian

Mama Marian steunt haar zonen door dik en dun. Ook in onze eetwinkel zal je haar regelmatig tegenkomen om een handje toe te steken of je met een warme glimlach welkom te heten. Bovendien is Marian de drijvende kracht achter onze inrichting en ook voor feestjes verzorgt zij regelmatig een uitnodigend en origineel decor.

Klaar om ons eens te ontmoeten?

Je merkt het al, bij ons kom je terecht in ongedwongen familiale sfeer.
We maken dan ook graag tijd om je te adviseren over onze producten en laten je met plezier proeven van onze culinaire creaties.

Een proevertje graag!