Algemene voorwaarden

Verkoopsvoorwaarden

Door het enkele feit de levering te aanvaarden, aanvaardt de koper ook de volgende verkoopsvoorwaarden:

  • Onze offertes zijn steeds vrijblijvend en worden door ons slechts als aangenomen beschouwd bij schriftelijke bevestiging. Annulering kan slecht gebeuren mits voorafgaande schriftelijke toestemming van onze firma. In dit geval behouden wij ons het recht voor 25% van de aannemings- en/of verkoopprijs te factureren, dit als forfaitaire vergoeding voor de geleden schade en onkosten die deze annulering met zich meebrengt. Wij behouden ons bovendien het recht voor een hogere schadevergoeding te factureren, mits bewijs van de geleden schade.

  • Eventuele klachten dienen schriftelijk binnen de 8 dagen na dienstverlening per aangetekend schrijven aan ons worden meegedeeld. Na deze termijn zijn geen klachten nog ontvankelijk.

  • Al onze facturen zijn contact betaalbaar. Bij niet-betaling op deze vervaldag zal er van rechtswege zonder ingebrekestelling een verwijlintrest van 10% in rekening gebracht worden alsmede 15% schadebeding met een minimum van 125 euro

  • In geval van betwisting aanvaard de koper de bevoegdheid van de rechtbanken en hoven die territoriaal bevoegd zijn in de regio van de verkoper. Enkel de Belgische wetgeving is toepasselijk.

Betaalmogelijkheden

– Credit / Debit Cards
– PAYPAL
– Cash in de winkel (niet bij online bestellingen)

Contacteer ons.

Eetwinkel l'Apétit

Kerkstraat 53a
9190 Stekene

Openingsuren

Ma - Za: 10.00u - 14.00u
Bestellingen op afspraak

BTW-nr.

BE 0867 548 204

NIEUWS, ACTIES & PROMO'S

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze nieuwste gerechten, menu's, acties & promoties?
Vul dan hieronder je e-mailadres in.