Over feestvieren kunnen Mark en Stefan van l’Apétit je wel een en ander vertellen. Deze rasechte ondernemers runnen al jaren het succesvolle evenementenbureau Freestyle Events.  Hierdoor hebben we  voldoende ervaring en een breed netwerk van partners om ook van jouw volgende feest een echt succesnummer te maken. Jij en je gasten kunnen volop genieten, want je feest catering is bij ons in bekwame handen.

van verjaardag tot trouwfeest

Bij Eetwinkel l’Apétit geloven we dat een feestje ook voor de organisator een feest hoort te zijn. Daarom vertrouw je je catering best toe aan een partner die luistert naar je wensen en noden en met jou meedenkt. Of je nu een bescheiden verjaardagspartijtje plant of zoekt naar een all-round partner voor je trouwfeest, we passen onze service aan jouw wensen en budget aan.

we kunnen écht alles voor je regelen

Uiteraard kan je bij ons eten bestellen en komen afhalen, maar ook volgende zaken zijn mogelijk:

  • Complete BBQ in eigen tuin met Chef Stefan aan de grill

  • Ontbijt, brunch of high-tea assortiment bij je thuis of op locatie

  • Diverse buffetten met of zonder bediening en verhuur van materiaal

  • Volledige verzorging van receptie en/of walking dinner op locatie naar keuze

  • Kok aan huis: je maaltijden bij je thuis of op locatie laten bereiden door onze eigenste huis chef

  • Last but not least: wij plannen en organiseren je volledige event van A tot Z! (eventueel ism Freestyle Events)

ook voor je bedrijfsevent de juiste partner

Wanneer je een bedrijfsevent organiseert, wil je uiteraard dat je genodigden naar huis gaan met een wow-gevoel. Laat dat nu net de missie zijn van onze traiteurservice: je gasten van begin tot einde in de (culinaire) watten leggen. Jaarlijks bedrijfsfeest, opening van een nieuwe zaak of spectaculaire opendeurdag, voor elk type event werken we volledig op maat. Bestel je een buffet? Dan geven we je met plezier richtlijnen voor de beste opstelling zodat je gasten optimaal kunnen genieten.

Plan je het feestje van de eeuw? Dan bedenken we samen met jou het volledige concept en zorgen we voor bijpassende culinaire verwennerijen. De dag zelf zorgen we ervoor dat alles perfect verloopt inclusief bediening tijdens en opkuis na je event.

Zorgeloos genieten en feesten

Een geweldig concept bedacht voor je volgende Event? Mark & Stefan staan alvast te popelen om jouw wensen te doen uitkomen!

Zet ons maar aan het werk