Bar Woodz

Welkom bij Bar Woodz

Kom de gezelligheid opsnuiven op ons overdekt en verwarmd terras. Laat ons team shaken, creëren en toveren, terwijl je geniet van een kampvuur in onze prachtige tuin, wegdroomt bij een uitgebreid assortiment aan bieren of proeft van onze overheerlijke mock- & cocktails.

Menukaart

De locatie

“Paradijselijke tuin in hartje Stekene”

Een historisch pand met een prachtige tuin, ten midden van Stekene. Bar Woodz heeft al dan niet de meest unieke horecalocatie van Stekene weten te bemachtigen. De locatie werd sinds kort overgenomen van voormalig Bar Coco

Onze troeven?

Gezellig met de vriendengroep iets gaan drinken, borrelen met de collega’s na het werk, een hapje eten met de familie of even lekker wijnen met de meiden? We got you! 

Vers & zelfgemaakt: Onze chef-kok bereidt dagelijks lekkere gerechten met verse ingrediënten zoals stoofvlees, vol-au-vent, spaghetti, pasta’s en nog zoveel meer… (zie menukaart)

Aperitieven: bieren ‘van den tap’ of per fles; een overheerlijke cocktail volgens de regels van de kunst of toch liever een koffietje? Onze barmensen staan te popelen om je te bedienen. 

Plezier voor groot & klein: genieten van een vakantiegevoel met het hele gezin? Ook dat is mogelijk in Bar Woodz; terwijl de oudjes genieten van een heerlijk drankje kunnen de kleintjes zich uitleven in onze “megacoole” speelhoek. #ParentingGoals

Terras: overdekt of toch liever in de openlucht, in de zomer of in de winter? Onze unieke locatie beschikt over een overdekt en verwarmd terras voor wanneer de wind komt aanzetten, de dagen korter worden of voor de koukleumen onder ons. 

Nog meer? We hebben goede muziek, een megavette inrichting van onze tuin, gratis parking rondom de bar en een uitgebreide menukaart met lekkere gerechten!

Reserveren

Voor onze dagelijkse gasten is een reservatie niet nodig, wil je graag een deel van onze prachtige tuin huren voor een privé-feestje? Dan kun je via ons contactformulier contact opnemen om je feest te bespreken. Wij zullen alle voorzieningen op ons nemen zodat je met volle teugen van je feestje kan genieten. Let the party begin!

OPENINGSUREN

ma – wo: gesloten
do: 15:00 – 01:00
vr: 15:00 – 02:00
za: 11:30 – 02:00
zo: 11:30 – 01:00
Open op feestdagen