Opstaan, gaan werken, laat thuiskomen en dan nog even naar de winkel om nadien de keuken in te duiken voor het bereiden van een verse maaltijd. Het klinkt je waarschijnlijk niet geheel onbekend in de oren. Of misschien wil je wel in de keuken aan de slag, maar ben je niet of niet meer voldoende mobiel om zelf te koken. Wat de reden ook is, wij hebben een simpele maar doeltreffende oplossing: laat gewoonweg je eten aan huis leveren door onze maaltijdservice! En neen, dan hebben we het niet over pizza of frietjes, maar wel degelijk vers bereide, gevarieerde en gezonde maaltijden. Klinkt goed, niet?

Waarom je eten aan huis laten leveren?

  • Je hoeft niet langer na te denken over de vraag  ‘Wat eten we vanavond?’

  • Je eten wordt op vaste dagen geleverd

  • Je warmt je eten op wanneer het jou het beste uitkomt

  • Je bent zeker dat je een volwaardige, voedzame en vooral lekkere maaltijd ter beschikking hebt

  • Met onze interessante formules is je eten aan huis laten leveren goedkoper dan je denkt

  • Doordat je zelf niet moet koken win je hopen tijd voor al je andere hobby’s

Wat er allemaal mogelijk is

Elke maand verwennen we je met een compleet nieuw en te niet versmaden maandmenu. Uit dat menu kan jij zelf kiezen wat je op welke dag wil eten. Het dagmenu bestaat telkens uit 2 soepen, 3 hoofdgerechten en 3 desserts, voldoende afwisseling dus om een gevarieerd voedingspatroon te garanderen. Ben je niet zo een grote eter of heb je kindjes in huis? Dan kan je bij ons ook terecht voor kleine porties. Uiteraard kunnen wij op aanvraag ook rekening houden met bepaalde dieetwensen of bereidingswijzen (gemalen, gesneden,…). Niet helemaal zeker of we aan jouw specifieke vraag kunnen voldoen? Bel ons even op of spring binnen in de winkel, we maken met plezier wat tijd vrij om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe jij ook je eten aan huis kan laten leveren

Helemaal overtuigd en wil je meteen voor de hele week of maand bestellen? Dat kan! Ons menu kan je downloaden op onze website of verkrijgen in de winkel. Leveren doen we telkens op maandag, woensdag en vrijdag. Indien je voor een hele week of maand bestelt, kies je dus meerdere gerechten per dag, zo kan je elke dag genieten van het lekkers dat Chef Stefan uit zijn potten tovert. Maar ook een éénmalige levering is natuurlijk mogelijk. En zelfs een last-minute bestelling plaatsen kan, al vragen we je wel om dit enkel telefonisch te doen. Bovendien leveren we gratis binnen onze leveringszone bij bestellingen ter waarde van meer dan 20 euro per levering of vanaf 5 maaltijden verspreid over de hele week. Bij lagere bestellingen zijn we genoodzaakt 3 euro transportkosten aan te rekenen per levering.

TIP: Waarom niet meteen voor de hele maand bestellen? Bedraagt je bestelformulier meer dan 150€, dan scoor je meteen 10% korting bij ons, win-win!

Kiezen, ontvangen, opwarmen en vooral genieten!

Ja, je eten aan huis laten leveren is echt zo simpel! Bovendien worden je maaltijden met liefde gemaakt én geleverd door een hecht en lokaal familiebedrijf.
Heb je al honger?

Breng mij eten