reserveer online

L'apetit - Schenk een cadeaubon

L'apetit - Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Sfeervol dineren in het Waasland

Altijd de juiste setting

Of u nu een eigentijdse zaak zoekt voor een stijlvolle business lunch of een romantisch kader voor een sfeervol diner in het Waasland, bij restaurant L’Apétit in Stekene zit u voor beide etentjes op de juiste plek. We hebben namelijk bewust voor een tijdloos en strak interieur gekozen dat zich voor elke gelegenheid leent.

In de zomer is ook ons terras trouwens een echte trekpleister. Het is echter niet groot, dus reserveert u zeker tijdig een tafeltje indien u liefst buiten van uw maaltijd geniet?

Een warm welkom voor iedereen

Wij vinden het erg belangrijk dat u zich thuis voelt in ons restaurant. Iedereen wordt trouwens even hartelijk onthaald door eigenaar en zaalverantwoordelijke Mark De Zwart. Komt u rechtstreeks na het werk toe, dan bent u even welkom in jeans of werkbroek als in uw strak maatpak. Dat is beloofd!

Hoe kunnen we de sfeer in ons restaurant best omschrijven?

Sfeer en gezelligheid vallen met geen duizend woorden te beschrijven, dus daar wagen we ons niet aan. De sfeerfoto’s en ons introductiefilmpje spreken voor zich, maar u bent ook van harte welkom om even binnen te stappen in onze zaak en zelf te ontdekken hoe u bij ons sfeervol kan dineren in het Waasland.

Foto's

Video