reserveer online

L'apetit - Schenk een cadeaubon

L'apetit - Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Enkele handige weetjes over restaurant L’Apétit

Op zoek naar een feestzaal in Stekene voor een privé-feestje in beperkte kring?

Wist u dat u restaurant l’Apétit ook volledig kan afhuren voor groepsetentjes of privé-feestjes? U hoeft dus niet meer te zoeken naar een geschikte feestzaal in het Waasland. Wanneer u een familiediner of party organiseert bij L’Apétit hoeft u zich ook van de catering niets aan te trekken. Wij verwennen uw gasten namelijk met verfijnde hapjes of gastronomische menu’s die we helemaal volgens uw wensen bereiden. Dankzij onze ligging op wandelafstand van de markt van Stekene hoeven uw gasten bovendien niet lang naar parkeerplaats te zoeken. Ook dat is vast een interessante troef!

Niet alleen ons restaurant, maar ook het 50 m verderop gelegen L'Apétit Café kan volledig afgehuurd worden voor privé-feesten in Stekene. Deze trendy bar is uitermate geschikt voor informele party's zoals verjaardagsfeesten, personeelsfeesten of ...? 

Of plant u een feestje bij u thuis of op een andere locatie en kan u wel een cateraar gebruiken?

Plant u een privé of bedrijfsfeest bij u thuis, op het bedrijf of in een feestzaal en zoekt u nog een cateraar/traiteur? Ook dan bent u bij L’Apétit aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk ook catering op verplaatsing. Onze chefs bereiden hapjes, buffetten of menu’s helemaal op maat van uw smaak en budget en ook professionele bediening en feestmaterialen kunnen we voorzien. U hoeft alleen nog uw gasten te ontvangen en mee te genieten van het feestgedruis.

Iets te vroeg of nog geen zin om naar huis te gaan na uw etentje?

50 meter voorbij restaurant L'Apétit komt u Café L'Apétit tegen. Hier kan u van donderdag tot en met maandag vanaf 15:00 u (zaterdag reeds vanaf 11:00 u) tot in de vroege uurtjes terecht voor een aperitief, degustief, wijntje of een heerlijk fris pintje. Misschien overtuigen onze dj's u zelfs wel tot een dansje in de late uurtjes?

Op jacht naar het perfecte cadeau?

Wie houdt er niet van een gezellig etentje op restaurant? Net daarom is onze cadeaubon altijd een welkom geschenk. U kan de waarde van de cadeaubon zelf bepalen en de ontvanger kan die verzilveren voor eender welke lunch of dinerformule op onze kaart. U geeft trouwens niet alleen een heerlijke maaltijd cadeau, maar ook een culinaire/romantische/deugddoende uitstap en een culinaire ontdekking van formaat.