reserveer online

L'apetit - Schenk een cadeaubon

L'apetit - Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Traiteur l'Apétit verzorgt ook catering op uw feesten!

Wil u een feest organiseren bij u thuis of op een andere locatie en liefst zelf niet moeten koken? Neem dan gerust even contact op met traiteur l'Apétit uit Stekene. We verzorgen namelijk ook catering op verplaatsing en dat in heel Vlaanderen.

Voor elk type feest kunnen we een traiteur formule op maat uitwerken, helemaal volgens uw wensen en budget.

  • Trouwfeest
  • Communiefeest
  • Tuinfeest
  • Jubileum
  • Bedrijfsfeest
  • Andere events

Wenst u een hapjesformule voor een walking dinner of receptie, een buffet of een chef die op verplaatsing een menu met bediening aan tafel bereidt? Alles is bespreekbaar.

Of wou u gewoon onze restaurantgerechten afhalen voor een intiem diner bij u thuis? Dat kan ook!

We hebben ook feestmateriaal te huur

Wanneer wij de catering voor uw feest op verplaatsing verzorgen, brengen wij indien gewenst heel wat servies en glazen mee. Zo hoeft u alle feestmaterialen niet te gaan zoeken of elders te gaan huren en wordt u ook de afwas bespaard.

Zoekt u eerder nog enkele receptietafels of statafels te huur voor uw privé-feest of tuinfeest zonder cateringformule? Ook daarvoor kan u bij cateraar en traiteur l'Apétit terecht! Wij hebben bijvoorbeeld statafels te huur mét zwarte stretch tafellakens die passen in elk feestinterieur.

Kom gerust even bij ons langs of neem contact op om uw feestideeën in detail te bespreken en om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.

Nog op zoek naar een geschikte feestlocatie?

Voor een leuke feestlocatie in het Waasland hoeft u niet ver te zoeken. 50 m verderop in de Kerkstraat vindt u L'Apétit Café, een trendy bar, waar men gezellig kan aperitieven of degustieven voor of na de maaltijd in ons restaurant, maar evengoed een gezellige feestzaal die u volledig kan afhuren voor uw privé-feest.