reserveer online

L'apetit - Schenk een cadeaubon

L'apetit - Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Nog op zoek naar de perfecte cadeautip?

U zou toch zelf ook graag een cadeaubon van L'Apétit ontvangen?

U bent uitgenodigd en de gastvrouw en gastheer hebben geen cadeautip nagelaten? Met een cadeaubon van uw favoriete restaurant in Stekene doet u hen vast plezier!

Zo geeft u namelijk niet zomaar een klassiek geschenkje af, maar een hele avond uit en een ware culinaire belevenis!

Praktische info over deze cadeautip

De waarde van uw geschenk bepaalt u helemaal zelf

Met een cadeaubon van L'Apétit kan de ontvanger alle kanten uit. Hij/Zij kan kiezen om de cadeaubon voor een heerlijke lunch te gebruiken, voor een romantisch etentje of voor een gastronomische, culinaire ontdekkingsreis. De waarde van de bon bepaalt u immers helemaal zelf en de ontvanger kan deze naar eigen goeddunken verzilveren voor eender welk gerecht of menu op onze kaart.

Zo kan u de l'Apétit cadeaubon aankopen

Wenst u een cadeaubon te bestellen? Neem dan aub even telefonisch of via mail contact met ons op.
Vermeldt u er aub bij voor wie de bon bestemd is en de gewenste waarde? Wij leggen de bon dan klaar voor afhaling in ons restaurant. Ook de betaling kunnen we dan meteen ter plaatse regelen.

Is het restaurant geopend of heeft u geluk en zijn de deuren nog dicht, maar zijn we wel al volop aan het mis-en-placen, dan kan u zo'n cadeaubon zelfs nog erg last-minute regelen. U hoeft er namelijk echt niet lang op te wachten!

Er is maar 1 addertje...

De ontvanger van de l'Apétit cadeaubon kan deze naar hartenlust, op de datum van zijn/haar keuze en voor een gerecht of (lunch)menu naar keuze inwisselen MAAR...

Hij/Zij dient wel vooraf een tafeltje te reserveren zodat we zeker een plekje vrij houden. Vertelt u dat er aub zeker even bij als u de cadeaubon afgeeft?